Over Ons

Maak van uw probleem onze uitdaging!

Wij bieden onze service aan binnen Zwolle en omstreken. Wij doen dit wanneer anderen gesloten zijn. En we doen dit ook nog tegen een scherp en vast tarief. Wij staan voor een goede en persoonlijke service voor zowel particuliere klanten en MKB. Meestal worden de reparaties binnen ons bedrijf gedaan op basis van Pickup and Return.


Hoe werken wij

Wij beschikken over de juiste expertise en werken met toewijding. Onze jarenlange ervaring binnen complexe IT infrastructuren zorgen ervoor dat wij bijzonder goed in staat zijn om problemen te analyseren en deze passend en snel op te lossen. Dit betekent over het algemeen dat wij per saldo goedkoper zijn in vergelijking met een soortgelijke services van een collega, zelfs wanneer deze per uur een lager tarief hanteert.

Zo is onze service niet alleen gericht op uw apparatuur; wij willen uw probleem oplossen. Daarom willen wij de service leveren die bij u past, een service naar uw wens en budget. Het resultaat van deze service zal dan 100% naar uw verwachting zijn. En indien gewenst zal de service zich niet beperken tot het problemen met uw computer of netwerk, maar kunnen wij ook onze kennis delen met u.


Wanneer werken wij

Wij bieden onze service aan in de avond uren, daar waar anderen niet bereikbaar zijn. Onze service is er op gericht dat u niet vrij moet nemen bij een werkgever. Zo hoeft niemand overdag speciaal thuis te blijven om de monteur te ontvangen, waardoor u kosten van verlofuren bespaard blijven. Samengevat: wij komen langs in de avonduren zonder bijzonder tarief in rekening te brengen.


Wat kunt u verwachten

Bij ons krijgt u persoonlijke service, wij nemen de tijd om naar uw klachten en wensen te luisteren. Hierbij houden wij rekening met dat 'goed' ook 'goed genoeg' is. Onze ervaring is dat veel klanten een te dure oplossing willen, omdat ze denken dat daarmee de beste oplossing wordt gekocht. Wij onderscheiden ons door een goede bereikbaarheid en snelle afhandeling van uw vraag.


Wij staan voor

  • Transparant
  • Persoonlijk
  • Resultaat
  • Prijs en kwaliteit in balans
  • No cure, no pay