Uitleg Tarieven

Uitleg Tarieven

Transparant, Redelijk


Te verdelen onder 3 categorieën:

Hulp aan huis
Deze tarieven zijn gebaseerd op avonduren en snelheid.
Hierdoor bent u in 95% van de gevallen in het algemeen per saldo goedkoper uit, dit in vergelijking met soortgelijke services. Zelfs wanneer deze per uur een lager tarief hanteren.
Wij hanteren de volgende formule: is uw storing binnen 30 minuten opgelost, dan betaalt u slechts voor 30 minuten. Na deze 30 minuten wordt een heel uur in rekening gebracht.
En na dit uur wordt er per 15 minuten gerekend.

Pickup en Return
Hierbij hanteren wij de formule dat u bij de pickup en return service binnen Zwolle geen voorrijkosten betaalt, vervolgens word er per kwartier kosten in rekening gebracht.
Uw voordeel is dat bij deze pickup en return service de diagnose standaard is inbegrepen.
Kunnen wij het probleem niet direct verhelpen, zonder bijkomende kosten dan zullen wij u altijd eerst bellen, zodat u weet waar u aan toe bent.

Hulp op afstand
Hierbij brengen wij een start tarief in rekening en aansluitend wordt er per 15 minuten gerekend.

Lees verder
Hier beschrijven wij de tarieven voor (her)installatie werkzaamheden bij ons in de werkplaats. Van besturingssytemen tot het vervangen of installeren van nieuwe onderdelen. Hiervoor kunt u met ons afspreken om de computer te komen brengen, maar het is ook mogelijk dat wij de computer komen ophalen. Wij passen ons aan, naar uw wens.

Lees verder
Hier kunt u de tarieven bekijken van de basis Service Abonnementen die wij aanbieden.
Deze Abonnementen zijn flexibel in te delen en af te stemmen naar behoefte. Zo kunt u er ook extra services bij afsluiten zoals: Anti Virus- Spyware pakket, Periodieke backup, Herstellen van backup, Vaste minuten voor hulp op afstand, Snellere reactie tijd bij problemen of Onderhoud van uw netwerkapparatuur. Dit is geheel afhankelijk van het belang dat u stelt in een goede en veilige werking van uw computer of netwerk. Deze abonnementen zijn daarom de basis voor deze zekerheden. Omdat wij het belang van periodiek onderhoud inzien, willen wij dit promoten door hier scherpe tarieven bij te hanteren. Deze zijn gebasseerd op het afsluiten van een abonnement voor 2 jaar, deze wordt stilzwijgend verlengd voor 1 jaar. Hier geldt een opzegtermijn van 1 maand. Wilt u toch meer dan een basis abonnement met extra service's op gebied van ICT, dan is dit mogelijk.

Heeft u interesse, vraag dan naar de mogelijkheden.

Lees verder
Let op:Tarieven voor particulieren zijn incl. 21% BTW